top of page

Eylül Ayı Girişimcilik Etkinlikleri


1. 7 Eylül Perşembe 18:30 – 20:30 GarantiPartners Girişim Üssü

Silikon Vadisi ve yatırım bulma ile ilgili tüm soruların yanıt bulacağı soru-cevap ağırlıklı interaktif bu etkinliğe sorularınızı önceden hazırlayarak gitmenizi tavsiye ediyoruz.

2. 12 Eylül Salı, 19:00-20:00, Kolektif House Levent

Kolektif House’un, girişimlere, büyüme süreçlerinde hız katmak için oluşturduğu eğitim serisi Kolektif Up kaldığı yerden devam ediyor. Bu ayın konusu ise hikayeleştirme sanatını yapay zeka konuşarak anlamaya çalışmak.

3. 13 Eylül Çarşamba, 19:00, Kolektif House Levent

Kadın UX tasarımcısı olmak, banka ortamında UX tasarımı yapmak, erkek egemen IT ekipleriyle çalışmak gibi konularda uzmanlar kendi deneyimlerini paylaşacak.

4. 13 Eylül Çarşamba, 10.00-16.00, Habita Coworking

Alanında uzman konuşmacılarla startupların ve şirketlerin pazarlama ve büyüme sürecinde büyük rol oynayan dönüşüm optimizasyonu konusu ele alınacak bu etkinlikte konuşmacılar konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşacakları etkinlik ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

5. 11-15 Eylül, 10:00-14:30, Kodlamaya Giriş MEF Üniversitesi

Kendini devamlı geliştirmek ve çağın teknolojilerini sadece kullanan değil, aynı zamanda üreten olmak isteyen mevcut mesleği ya da eğitim gördüğü alan ne olursa olsun herkesin katılabilileceği bu eğitim, level 1 kursu hiç programlama bilgisi olmayanların da katılıp sıfırdan kod yazmayı C# kullanarak öğrenebileceği bir eğitimdir.

6. 20 Eylül Çarşamba 19:00-21:00 Kolektif House Levent

Yılda üç kez gerçekleştirilen GBA Happy Hour’da yatırımcılar, girişimciler ve ekosistemdeki aktif kurumsal şirketlerin temsilcileri bir araya geliyor. GBA Happy Hour ekosistem paydaşlarına eğlenceli ve rahat bir ortamda networking imkanı sunmasının yanı sıra katılımcıların deneyimlerini paylaşmalarına olanak veriyor.

7. 28 Eylül Perşembe, 19:00-21:00, Kolektif House Levent

Bir fikri sıfırdan doğurup ellerinle büyütmek ve ona güzel bir gelecek hazırlamak yolunda ihtiyaç duyacağın tüm bilgilerin, tavsiyelerin, faydalı tartışmaların toplamı, “Kolektif Two Sides” serisinde.

Bu ayın sorusu “İyi bir fikre kestirmeden nasıl gidilir?”e bambaşka bir yönden bakacak, fikir bulmanın bilinen bir yolu ya da formülüne, fikirlerin geldiği yere dair faydalı bir sohbet dönecek.

8. 29 Eylül-1 Ekim, Startup Weekend, İTU Maçka Sosyal Tesisleri

Global Startup Weekend organizasyonu bu defa tüm dünyadaki 12 şehirde gerçekleşecek Yapay Zeka dikeyindeki Startup Weekend ile İstanbul'da. Startup Weekend'e ister ekibinizle, ister fikrinizle, isterseniz de sadece ilginizi çektiği için katılabilirsiniz.

9. 30 Eylül Cumartesi, 13:00-18:00, Boğaziçi Üniversitesi

FuckUp Nights; başarısız olmuş girişim ve projelerin hikayelerinin paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir harekettir. Etkinliğin felsefesi ise, hiç başlamadığınız projelerde başarısız olma olasılığınızın %100 garantili olmasında yatar.


bottom of page